Kokken selv

Wow 15 år som kokk skal si tiden flyr når man har det gøy.

Jeg har lagd så mye god mat, og lært så mye samt truffet mange mange hærlige folk igjennom kokke yrket.

Beste venninnene mine traff jeg på skolen, Ann-Kristin og Marianne så May-Britt, kokke venninner og gode venner. Og jeg var utplassert en dag i uken på Sir Winston i Fredrikstad og jobbet der i julen.

Jeg fikk meg ikke noe sted å være læring eller jo men ble utnyttet og sluttet etter 2 mnd.

Da startet jeg på noe som  heter vg2, som er samme som å være læring men på skole og vi skulle lære alt på 1 år og ikke på 2 år som man pleier, vi lagde mat man-Tor og teori fredag.

Pluss jeg jobbet på pizzanini i Fredrikstad en dag i uken der fikk jeg også jobb etter fagbrev var i boks.

Etter en stund byttet jeg jobb,(litt lei å lage pizza.

Jeg fikk 50% Stillig som kokk på cafe royal i østfoldhallen i Fredrikstad, der jobbet jeg i 3 år så flyttet jeg til Bergen.

I Bergen fikk jeg meg jobb med en gang på Flesland.

Pga Tobias byttet jeg jobb og jobbet i kaninen til Telenor bygget på sandsli og laget varm mat til 990 stk alene.

ble overflyttet til Bkk på danmarksplass der jobbet jeg alene og stor koset meg.

På nyåret 2013 fikk jeg jobb tilbyd på ny kantine på os på rolls royce og takket ja med en gang. Desverre ble dette flyttet til Tyskland og jeg stod uten jobb leeeeenge. kom meg opp og jobbet på Engeline på os (gikk konkurs)

Deprimerende men jeg kom meg inn i Adecco og jobbet på 3 forskjellige hoteller og jeg som tenkte at hotell skulle jeg aldri jobbe på, men søren meg jeg stor koset meg., så Wesselstuen og Elvehuset nå.

For tiden permittert men vi må bare se det positive i det.

Jeg har også fått lagd mat til norge kongeparet 3 ganger og det Svenske kongeparet en gang, mange håndball stjerner, Harald swart, store artister, skuespillere og snowboard utøvere.

 

Mange spør om hvorfor orker du å være kokk Linn? Pga jeg elsker jobben min, og kolleagene mine <3

Det å lage en god rett som ser bra ut , et selskap , julebuffet osv det gir meg andralin kick.

Nå i juletidene er det jo mye julebord , Lange dager og sliten men så gøy… desverre blir det anderledes i år:(

Men jeg elsker forsatt jobben Min og det å se mine egne barn liker å lære og hjelpe meg på kjøkkenet er en sikklig glede.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg