Nå har jeg vært i kokk i enn del år, 14 år er jeg på nå ! Sykt!!
Jeg har lagd kantine mat, hotell mat, resturang mat, fengsel mat , husmannskost og fly mat.
Har jobbet på café, Flesland flyplass, kantine, hotell, pizza resturang og til å med vært kokk i barnehage.
Med disse forskjellige stedene så er det jo forskjellige mennesker som spiser.
Det å jobbe i en barnehage krever mest, der ungene er kresen Hehe men også teste ut nye matretter, feks hva er ertepuré? Og barn skal ha i seg sun norsk mat.
På en café var det ofte dem faste som kom igjen og igjen som skal ha den faste retten, feks laks, raspeballer eller kun en kaffe, bordet ved vinduet er mulig faste plassen Deres.
På en flyplass er det mange forretningsfolk feks, men hva om et fly er kansulert og alle får matpong , da MÅ man takle mange folk og stress, «pice of cake « jeg er veldig rolig under stress på jobb tro det el ei.
Det største må ha vært å lage mat med kokke lauge i Østfold faktisk 2 ganger, og jobbe i greighallen
Ene gangen var under tall ships race mens andre gangen var åpningen sv Svinesund brua med å lage mat til Kongen Og Dronningen.
Men Dronningen og Kongen har jeg lagd mat til 3 ganger, Svinesund åpningen, på Flesland og i Greighallen med halve stortinget,der stod jeg liksom haha.
Har også lagd mat til flere kjente,
som feks Harald swart, bjørn hellfuck , hele Larvik dame håndball lag,